Kurser


Kurserna bygger på positiv inlärning och positiv förstärkning. Kontakt och belöning är våra ledord. För oss är det viktigt att hunden behåller glädjen i all inlärning och träning.Kan jag gå kurs med min Mops?

Alla raser är välkomna till kurserna. Hunden måste vara vaccinerad och föraren ska vara medlem i Häverö Brukshundklubb,  om inget annat anges.

>>> om medlemskap.

Hur betalar jag kursen?

Kursavgiften betalas in på bankgiro 598-4547.Senaste anmälan på samtliga kurser är 2 veckor innan kursstart. Vid anmälan betalas kursavgift och den är bindande. Märk betalning med angiven kurskod.

Vad kostar en hundkurs på HBK?

En Hundkurs på Häverö BK kostar normalt 1000kr inkl fika. Normalkurser är de kurser som normalt har 6 kurstillfällen (45×3). Priset finns alltid angivet på sidan för aktuella kurser. Undantag finns då det ibland erbjuds kortkurser.

Vad händer om kursen blir inställd?

Minst 4 deltagare i kurs för att starta ( om inget annat uppges). om du anmält och betalat och det blir färre än 4 återbetalas pengarna.

Har ni ungdomsrabatt på kurser?

Ungdomar medlemmar i Sveriges Hundungdom får 20% rabatt på kurspriset. Ungdomar får denna rabatt på kurser som hålls av klubbens egna instruktörer. Priset på kurser med inhyrd instruktör är inte rabatterat. Om du är under 18 år måste du ha en förälder med dig vid första kurstillfället.


Här kan du läsa om kurser som vi anordnar regelbundet. Lämna intresseanmälan så ökar chansen att det blir kursstart. Hittar du inte vad du söker? skicka en intresseanmälan.

Aktuella kurser finns att hitta här >>>Aktuella Kurser.


Spårkurs på Häverö BK

Sök-kurs (grundkurs) på Häverö BK

Kontakt- belöningsutvecklingskurs på Häverö BK

Få hunden att välja dig och skapa bra förutsättningar för fortsatt träning.
Kursen omfattar både teori o praktiska övningarKlick & Trick på Häverö BK

Agility Nybörjare/förberedande på Häverö BK

Hundar från 1 år, viss vardagslydnad krävs, träningen sker med lös hund. Kan göras om till förberedande kurs.


Alla våra kurser sker i samarbete med Studiefrämjandet.

Share