Clinic med Maria Brandel

Baserad på hennes bok Bästa Starten

Söndagen den 24/1 2021 kommer en av landets mest meriterade hundtränare Maria Brandel för att hålla i en spännande clinic. Innehållet för dagen kommer vara baserat på en av hennes böcker, Bästa Starten.
Medlemmar på HBK har förtur så missa inte chansen!

“Vi ger dig vårt recept på ett helhetskoncept för alla hundsporter där engagemang och tävlingsträning blir naturliga inslag i din träning..”

— Maria Brandel, Siv Svendsen

Anmälan och bra information

Var och när? 24 januari mellan klockan 10:00 och 16:00 MT-hallen i Norrtälje.
Obs! Ta med egen stol. Inga egna hundar får följa med.

Förtur kommer ges för medlemmar på Häverö BK, om det finns platser kvar 13/12 så kommer dessa att läggas ut till allmän försäljning.

Evenemanget är begränsat till 30 deltagare och anmälan är bindande, du får själv sälja din plats om du får förhinder.

Anmälan till ingrid.massum@gmail.com eller sms 070-9320104 invänta en bekräftelse och betala sedan 500 kr/ person till  HBK 598-4547 eller swich 123 363 5000