Planera för kvalitet i träningen föreläsning med Niina Svartberg

Hur kan man få maximal effektivitet i sin träning? Hur planerar man träning långsiktigt, på några års sikt, till exempel när man får hem sin lilla valp?  Tankar och idéer kring att få bra kvalitet av den tid man har att lägga ner på hundträning berörs under den här kvällen.

Medlemmar första “tjing”

Klubbens medlemmar har förtur och förmånligt klubbpris (100kr) finns det plats över för andra än klubbmedlemmar så är priset 300kr.

Betalar till bg 598-4547 eller swisch 1233635000. Märk med Niina och ditt namn.


Mer om Niina Svartberg

Niina Svartberg är mental tränare med utbildning från Örebro universitet, och har sedan 1997 hållit kurser och föreläsningar i tävlingspsykologi för tävlingsförare. Målet är att hitta rätt tankar och känslor vid träning och tävling i syfte att prestera bättre och må bra under prestationen. Förutom specialområdet tävlingspsykologi och mental träning är Niina utbildad inom SBK som instruktör och lärare, och jobbar också som lärarutbildare. Niina är även en omtyckt instruktör och föreläsare inom tävlingslydnad och pedagogik. Tidigare har Niina jobbat som språklärare. Besök gärna hemsidan för att läsa mer om Svartbergs–Hundkunskap


Eventet finns med i kalendern

Share