Träningar

Öppna onsdagar

Onsdagar är klubbens gemensamma träningskväll. Har du aldrig varit hos oss så är en onsdag ett bra tillfälle att se vad vi gör på klubben. Det spelar ingen roll vad du har för hund.

Ingen anmälan behövs och det är gratis. Alla medlemmar är välkomna!

• Man träffas för att träna individuellt

• eller träna i grupp

•  Vi fikar

Ofta är det agility under våra onsdagsträningar. Se i kalendern>>>

Lydnadsträning i grupp med Börje

För de som vill träna lydnadsmoment i grupp, finns Börje på plats och leder gruppen. Då träffas man framför klubbhuset kl 19 och ingen anmälan behövs. Du kan även få goda råd och annan hjälp efteråt.

Inger Manne 1

Träningar utanför våra öppna träningar

På Häverö BK anordans även fler träningar inom respektive gren för att veta mer om dessa klicka på respektive gren.

DSC 0251 redigerad.jpg-for-web-normal

Det föds inga lydiga hundar – är vårt motto! Vi jobbar med positiv inlärning och positiv förstärkning för att få bra kontakt med våra hundar och ha roligt. För oss är det viktigt att hunden behåller glädjen i all inlärning och träning.