Träningar

Öppna onsdagar

Öppna träningar på onsdagar

Onsdagar är klubbens gemensamma träningskväll. Har du aldrig varit hos oss så är en onsdag ett bra tillfälle att se vad vi gör på klubben. Det spelar ingen roll vad du har för hund.

Ingen anmälan behövs och det är gratis. Alla medlemmar är välkomna!

Man träffas för att träna individuellt /

eller att träna i grupp.

Vi fikar

Swish
Nu kan du betala med Swish på klubben:  123 363 5000

Lydnadsträning i grupp med Börje

För de som vill träna lydnadsmoment i grupp, finns Börje på plats och leder gruppen. Då träffas man framför klubbhuset kl 19 och ingen anmälan behövs. Du kan även få goda råd och annan hjälp efteråt.

Träningar utanför våra öppna träningar

På Häverö BK anordnas även fler träningar inom respektive gren för att veta mer om dessa klicka på respektive gren. Följ gärna vår Facebook sida för att hålla dig uppdaterad om vad som är på gång på klubben.

Inlärning med glädje

Vi jobbar med positiv inlärning och positiv förstärkning för att få bra kontakt med våra hundar och ha roligt. För oss är det viktigt att hunden behåller glädjen i all inlärning och träning.

belöningsbaserad hundträning