Välkommen till vår klubbstuga

alt

Vi träffas i stugan och fikar efter träningen på onsdagarna och på våra kurser. Det finns kaffe, te, läsk, varma mackor, bullar och godis.
Vi har en liten shop med bra och billiga saker till hunden och dig. Hundar är givetvis välkomna i stugan, men i koppel. Städningen hjälps vi åt med.

Vi hyr ut

Vi hyr gärna ut det stora rummet i klubbhuset som rymmer ca 20-25 personer. Men de två övriga rummen är samtidigt öppna för andra aktiviteter. Kök och toalett får alltid användas av alla som vistas på klubben. Man får alltså vara beredd på lite spring. I köket finns kaffe/te och kaffebröd som kan köpas enligt lista i köket. Våra fyra planer är:
  • appellplanen (rakt framför huset)
  • agilityplanen
  • inhägnaden
  • planen mot skogen
De är förstås till för våra medlemmar i första hand men kan också hyras ut. Enskild medlem får inte hyra ut stuga eller planer i andra hand! Beslut från styrelsen krävs.
Styrelsen lämnar besked senast en månad innan uthyrning.
Är du intresserad kontakta Inger Ekström på mejl inger.ina@telia.com eller telefon 070 050 59 78.

Kostnader

• HBK-medlem: Stora rummet kostar 500 kr per dag inkl. en träningsplan. Ytterligare en plan + 250kr.
  • SBK/SKK-medlem: Som ovan men 1000 kr per dag. Uppställningsplats för husvagn/bil 50 kr per dygn.
  • HBK-medlem: Hela stugan får hyras ett dygn för privata fester när ingen annan aktivitet pågår. Det kostar 500 kr.

OBS! Stugan och planerna förväntas vara i samma skick som när du kom, dvs du får själv städa efter dig. Sopor som inte får rum i soptunnan får inte ställas bredvid tunnan, utan måste forslas bort.