våra riktlinjer HBK

Angående träning på Häverö BK

Alla hundägare är välkomna att provträna eller gästträna hos oss på Häverö BK.Vill du träna ofta behöver du vara medlem hos oss.

Policy för medlemskultur i Brukshundklubben

Svenska Kennelklubben (SKK) och därmed även Svenska Brukshundklubben (SBK) eftersträvar en god medlemskultur där förtal, förolämpningar eller mobbning av medlemmar eller andra inom SKK/SBK inte ska förekomma. Detta framgår tydligt sedan det infördes i SKKs grundregler. Dessa regler följer vi även på på HBK.

policy angående uppmuntran/sponsring av medlemmar

Häverö BKs riktlinjer för att uppmuntra/sponsra sina medlemmar som tävlar och lyckats ta sig till SM eller blivit landslagsuttagna inom sin gren.

Angående hundhållning

Svenska Brukshundklubbens medlemmar ska genom sitt agerande ge en positiv bild av vår organisation, samt vårt sätt att umgås med och utbilda våra hundar” (Citat ur SBKs nya dressyrpolicy).

Angående KM-klubbmästerskap

För att delta på HBKs KM, skall du tävla för Häverö BK och vara medlem. Detta gäller samtliga grenar som erbjuder KM.

Uppställning husvagn/husbil vid HBK

Regler gällande uppställning husvagn/husbil. Kontakta alltid ansvarig för gällande arrangemang för mer info.

Angående hemsidan