Om HBK

Vi har förmånen att få använda bilder tagna av Ulla Huhta. Denna bild är från en regnig augustikväll då DM i agility just avslutats.

Om Oss

Häverö brukshundklubb bildades 1985 och är en lokal klubb inom Svenska Brukshundklubben – SBK. I Sverige är över 70.000 människor i över 250 lokalklubbar medlemmar i SBK. Vi är en ideell förening där vi vill att alla medlemmar skall känna sig välkomna och där det finns rum för alla! Vi erbjuder kurser, träningsgrupper och gemenskap.

Vår bakgrund

Häverö brukshundklubb bildades 1985 av en grupp hundintresserade personer i Hallstavikstrakten – flera av dem är fortfarande verksamma i klubben.Då låg den på ett område som nu är golfbanan i  centrala Hallstavik. När golfbanan skulle byggas, måste klubben flytta på sig. Det skedde förstås inte utan gnissel. Man hade haft ett centralt läge dit många medlemmar hade gångavstånd. Klubbens anvisades en plats i Bergby nära nya Trästabron. Marken ägs av Norrtälje kommun och klubben fick, överta en mycket fin stuga som tillhört Holmens bruk.Närheten till bron gjorde att många öbor (Väddö) hittade klubben och efter tio år på den nya platsen har klubben ett medlemsantal på hela 250.

läs mer om klubbstugan

HBKs förhållningsregler

Det är viktigt att du känner till våra gemensamma förhållningsregler.

klicka här för att hitta till oss. vägbeskrivning

Swish

Nu kan du betala med Swish:  123 363 5000

Bilder från årsmötet i början på året 2018. Då korades bland annat årets ekipage i olika discipliner.