Om HBK

Om Häverö BK

Häverö brukshundklubb bildades 1985 och är en lokal klubb inom Svenska Brukshundklubben – SBK. I Sverige är över 70.000 människor i över 250 lokalklubbar medlemmar i SBK. Vi är en ideell förening där vi vill att alla medlemmar skall känna sig välkomna och där det finns rum för alla! Vi erbjuder kurser, träningsgrupper och gemenskap.

Hitta till HBK : vägbeskrivning

I Sverige är över 70.000 människor i över 250 lokalklubbar medlemmar i SBK.

Vår bakgrund

Häverö brukshundklubb bildades 1985 av en grupp hundintresserade personer i Hallstavikstrakten – flera av dem är fortfarande verksamma i klubben. Då låg den på ett område som nu är golfbanan i  centrala Hallstavik. När golfbanan skulle byggas, måste klubben flytta på sig.

Träningsmöjligheter på stora gräsplaner
Häverö BK

Nystart vid Berby

Klubbens anvisades en plats i Bergby nära nya Trästabron. Marken ägs av Norrtälje kommun och klubben fick, överta en mycket fin stuga som tillhört Holmens bruk. Närheten till bron gjorde att många öbor (Väddö) hittade klubben. Klubben har stora ytor och kan erbjuda bra gräsplaner för träning.

Swish
Nu kan du betala med Swish på klubben:  123 363 5000

Läs mer om klubbstugan

Utbildningspolicy - relation till hundpolicy- uppställningpolicy- husvagn och husbil

HBKs förhållningsregler

Det är viktigt att du känner till våra gemensamma förhållningsregler.

Hundhållning/relation till hund

Policy för Gästträning HBK