Hundens inlärningsförmåga

Vill du få större kunskap om hur hundens inlärningsförmågor ser ut? Onsdag den 6 november klockan 18.30 kommer Kenth och håller föredrag om just inlärningsförmågan hos våra fyrbenta vänner. Ta chansen att lära dig mer, och för klubbmedlemmar är priset mycket förmånligt! Hur du anmäler dig till föreläsningen hittar du längre ner på sidan.

Om Kenth Svartberg

Kenth blev sommaren 2003 doktor i etologi på Stockholms universitet inom området hundars personlighet. Därefter arbetade han fram till årsskiftet 06/07 som forskare på SLU, Ultuna, där målet var att nå ytterligare kunskap om hundars olikheter. Även om Kenth numera inte har någon forskartjänst bedriver han forskning på uppdrag och är delaktig i projekt på SLU.

Utbildningar för hundägare

Förutom det akademiska arbetet med hundar har Kenth sedan 1990 haft olika former av utbildningar för hundägare och instruktörer. Bland annat har det handlat om allmän hundkunskap som hundspråk, flockliv och inlärning. ( texten är kopierad från Kenth och Niinas företagssida http://www.svartbergs.se/index.html Gå gärna in på deras hemsida och läs mer om deras verksamhet)

Onsdag den 6 november kl. 18.30 . Medlemmar har förtur och betalar klubbpris 100kr, övriga i mån av plats 300kr. Anmälan senast 23/10 till Ingrid.massum@gmail.com eller SMS070-9320104

Betala till: Klubbens bankgiro: 598-4547 eller till: Klubbens Swish: 123 363 5000 Märk din betalningen med Kenth och ditt namn.